De 5 sportiefste momenten van maart

Je goede voornemens volhouden: je moet het maar kunnen! Maar bij In2Talent is dat goed gelukt, in alleen al de maand maart hebben we vijf mooie sportieve momenten om in de spotlight te zetten. Van hardlopen tot skiën tot, met een beetje fantasie, Formule 1! Tijd voor ons om terug te blikken op een sportieve maand!

Persoonlijke records  

Op 10 maart vond de 48e editie van de NN CPC Loop Den Haag plaats. Onze toppers, KimDavidDannisMikeLisaLisa en Rianne hebben hard getraind om deel te nemen aan de 5 en 10 km. Met hun speciale Actos Groep sportshirts liepen ze de sterren van de hemel en kwamen ze binnen in fantastische tijden. Goed gedaan toppers!

Jetzt geht’s losssss

23 maart was het zo ver…  In2Talent gaat samen met de Actos Groep label op Wintersport!

Ze overnachten in het prachtige Fiss, gelegen in Tirol.

Afgelopen weken stond in teken van het opfrissen van de wintersportvaardigheden. Van pizza punt tot slalommen tot armspieren trainen, aan alles werd gedacht.

Onze toppers zijn er helemaal klaar voor om te shinen op de piste en te proosten tijdens de après-ski. Jetzt geht’s los!

Met collega’s in beweging

In2Talenters houden zich naast hun opdracht bezig met een project waar ze enthousiast van worden. Zo bedacht onze collega Jaylon In2Sport. Vanaf jonge leeftijd is Jaylon al bezig met sport. Nu besteed hij veel tijd in de sportschool. Deze enthousiasme wil hij graag overbrengen aan zijn collega’s. Door middel van In2Sport wil hij andere collega’s helpen bij het maken van sportschema’s, voedingsschema’s en het organiseren van sportactiviteiten. Tijdens de kennisdag hadden wij alvast een voorproefje van wat wij het komende jaar kunnen verwachten. Dit sloten we af met een leuke fitnessbingo. Jullie horen het al, In2Talent gaat een sportief jaar in!

Persoonlijke ontwikkeling of Rico Verhoeven?  

De kennisdag, een dag waar alle In2Talenters bij elkaar komen om stil te staan bij nieuwe ontwikkelen, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling.

Het middagprogramma bestond uit boks sessie onder leiding van onze gastspreker Aaldrik Jager! Voorafgaand aan het boksen moesten we allemaal een leerdoel opstellen waar wij in ons werk in willen groeien, bijvoorbeeld je plek innemen of samenwerken. Hier gingen we tijdens het boksen mee aan de slag om te zien hoe je onbewust handelt. Hieruit kwamen veel herkenningspunten en leermomenten. Het was een sportieve en leerzame dag.


Een sportieve opdrachtgever

Na 5 maanden reizen in Australië en Nieuw-Zeeland is Tessa weer aan de slag bij In2Talent. Ze start bij Valvoline om haar college Lieke tijdelijk over te nemen, want Lieke gaat nu ook op reis naar Zuid-Amerika.

Valvoline is een bedrijf gespecialiseerd in motorolie. Zo smeerde Valvoline de winnende auto tijdens de eerste autorace in de VS in 1895 in Chicago. Sindsdien is Valvoline Racing over de hele wereld betrokken bij racen, van NASCAR tot Indy Car-racen, NHRA-dragracen en de Formule 1. Kijk maar eens goed naar de auto’s van Aston Martin.

Tijdens haar opdracht bij Valvoline houdt Tessa zich bezig met de indirecte spend. Dit zijn alle inkopen wat niet met de olie of de verpakkingen te maken heeft. We wensen Tessa veel succes op opdracht en Lieke veel plezier tijdens haar reis!

 

Meer leren over het (sportieve) inkooptraineeship van In2Talent?

Lees alles over persoonlijke ontwikkeling, ons traineeship en de andere mogelijkheden binnen In2Talent op onze website!

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!