Versterk uw inkoopteam met In2Talent!

Met de instroom van beginnende en hoogopgeleide inkooptalenten via In2Talent beschikt u over inkoopcapaciteit, kwaliteit én een verfrissende blik. Door een intensieve samenwerking aan te gaan met In2Talent, anticipeert u nu al op de verwachte vergrijzingsproblematiek en investeert u in de ontwikkeling van uw organisatie.

Junior Inkopers

Hoe werkt het?

In het geval van tijdelijke versterking inventariseren we samen met u het niveau van de opdracht, zodat we een consultant met het juiste niveau en competenties kunnen selecteren.

Zoekt u een In2Talent potential om voor de langere termijn in te stromen, dan leggen we in de selectie -in overleg- meer nadruk op de cultural fit. Gedurende de detacheringsopdracht evalueren we regelmatig met u om de voortgang en de ontwikkeling te bewaken. Elk talent krijgt vanuit In2Talent een persoonlijke professionele coach toegewezen. Daarnaast ondersteunen onze eigen senior InQuest inkoopprofessionals het talent tijdens de gehele duur van de opdracht. Daarmee hebben onze jonge inkoopprofessionals altijd een extern klankbord.

Wij kunnen ook uw eigen inkooptalenten opleiden. Door ze mee te laten lopen in ons unieke In2Talent groeiprogramma brengt u ze versneld verder.

Meld u nu aan als opdrachtgever

Ervaring van een opdrachtgever

De TU Delft is een van de toonaangevende Technische Universiteiten in de wereld.

"Momenteel zijn er meerdere consultants van In2Talent werkzaam bij de TU Delft. Binnen Procurement werken wij graag samen met de consultants van In2Talent, omdat de consultants niet alleen beschikken over adequate inkoopkennis, maar zich met name tijdens het traineeship focussen op hun persoonlijke ontwikkeling. Hierbij staan o.a. persoonlijke reflecties en coaching centraal. Dit maakt dat de consultants waar wij mee werken zich snel ontwikkelen in bijvoorbeeld het geven van advies en makkelijk kunnen meebewegen binnen een complexe organisatie van wereld formaat!"