5 redenen om te kiezen voor In2Talent

1. Je hebt interesse in gerelateerde onderwerpen

Wij kijken niet naar welke opleiding of ervaring je hebt, maar naar welke aspecten van je ervaring en studie je leuk vindt. Het inkoopvak is ontzettend uitgebreid en divers. Bij elke organisatie ziet inkoop er weer anders uit. Dat betekent dat er heel veel raakvlakken met inkoop zijn, denk aan:

  • Onderhandelingen zoals aan bedragen van honderden maar ook miljoenen euro’s;
  • stakeholdermanagement, in kaart brengen van de behoeften, eisen en wensen van jouw interne klant;
  • inspelen op de schaarste van bepaalde grondstoffen;
  • een bijdrage leveren aan duurzamere producten op markt;
  • wet- en regelgeving (de aanbestedingswet);
  • leveranciers management, een partnership aangaan met je leverancier.

2. Je wilt je als een raket ontwikkelen na je studie

Bij In2Talent groei je in twee jaar van Junior naar Medior inkoper. Deze ontwikkeling gaat erg snel doordat je o.a. bij verschillende opdrachtgevers en omgevingen aan de slag gaat. Je gaat aan de slag bij opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector. Je hebt te maken met verschillende belangen, organisatiebehoeftes, bedrijfsculturen en mensen. Daarnaast bieden wij jou een vakinhoudelijk programma zodat je op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. En zelfs een post-wo diploma kunt behalen! Dit draagt bij aan jouw ontwikkeling om een specialist in het vak te worden.

3. Je wilt je ook ontwikkelen als persoon

Om een echt onderscheidende inkoper te worden, geloven wij dat vooral jouw soft skills erg belangrijk zijn. Hiermee kun jíj het verschil maken. Tijdens het traineeship ga je aan de slag met jouw soft skills door middel van trainingen, één-op-één professionele coaching en intervisie. Dit doe je samen met jouw collega’s die ongeveer dezelfde startdatum hebben. Het leuke daaraan is dat je allemaal in dezelfde fase van je carrière staat.

4. Samen ontdekken wij waar jouw talenten liggen

We vinden dat bij In2Talent de persoon centraal moet staan. Je hebt daarom regelmatig gesprekken met jouw leidinggevende over jouw ontwikkeling en hoe het met je gaat. We gaan graag het gesprek aan om te sparren over wat voor opdrachtgever en opdracht bij jou passen en wat jij leuk vindt. Wij zorgen vervolgens voor opdrachten die aansluiten bij jouw interesse. Op deze manier kun jijzelf richting geven aan jouw inkoop carrière.

5. Je hebt een warme thuisbasis

Bij In2Talent krijg je de kans om ervaring op te doen bij verschillende opdrachten en opdrachtgevers. Hoe fijn is het dan dat je een warme thuisbasis hebt. Gezellige collega’s verdeeld over kantoren in Arnhem, Den Haag, Tilburg en Antwerpen. Je bent daar altijd welkom om te werken, een kopje koffie te drinken of een potje pool te spelen. De gezelligheid en het contact onder collega’s vinden we belangrijk.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met Shewina Kapoerchan via shewina@in2talent.nl of 0682514228.

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!