Afstuderen bij In2Talent

Afstuderen bij In2Talent is anders dan afstuderen bij een bedrijf waar daadwerkelijk wordt ingekocht, want hoewel onze collega’s allemaal inkopers zijn, kopen wij als organisatie niks in. De collega’s van In2Talent voeren inkoop en contractmanagement opdrachten uit bij organisaties in de private en publieke sector. De werkzaamheden zijn bij iedere opdracht anders.

Als afstudeerder bij In2Talent voer je een zelfstandig onderzoek uit naar een, in overleg opgesteld, inkoopvraagstuk. De inkoopwereld is continu in ontwikkeling en onze In2Talenters zien hier vele aspecten van dus jouw afstudeerscriptie helpt ons in te spelen op die snel veranderende inkoopbranche.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan een onderzoek naar wat de oorlog tussen Oekraïne en Rusland betekent voor inkoop, je kunt dieper duiken in één van de 7 thema’s van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen of onderzoeken wat de positie is van contractmanagement binnen organisaties in Nederland. Heb je zelf een beter idee voor jouw onderzoek, dan staan wij hier natuurlijk voor open! Uiteraard wordt er bij het opstellen van jouw inkoopvraagstuk rekening gehouden met de eisen van jouw opleiding.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de ervaringen van onze afstudeerders, lees hieronder over hun ervaringen:

Een afstudeerder vertelt… (Angela van der Hulst, afgestudeerd bij In2Talent in 2022): ‘De begeleiding van In2Talent is veelzijdig en erg fijn. Naast een begeleider vanuit het bedrijf naar school, kreeg ik er vakinhoudelijke begeleiding bij en een coach voor mijn persoonlijke ontwikkeling’.

Angela tekent voor haar diploma

Een afstudeerder vertelt… (Jill Kernekamp, afgestudeerd bij In2Talent in 2021): ‘Afstuderen bij In2Talent is mij super goed bevallen. Je krijgt namelijk de vrijheid om zelfstandig je opdracht uit te voeren, maar er staan wel meerdere collega’s klaar om je te begeleiden en ondersteunen waar nodig. Voor mij was dit de perfecte combinatie!’

Een afstudeerder vertelt… (Björn de Kleine, afgestudeerd bij In2Talent in 2021): ‘Ontzettend warm bedrijf waar persoonlijke aandacht en ontwikkeling hoog in het vaandel staan!’

Een afstudeerder vertelt… (Elise Dekker, afgestudeerd bij In2Talent in 2020): ‘Afstuderen bij In2Talent is een echte aanrader! Je hebt het gevoel dat je bij een team hoort door de In2Talenters die je helpen en ook echt geïnteresseerd

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!

Inhousedag In2Talent!

Maak kennis met In2Talent en inkoop tijdens onze inhousedag op 1 mei 2024! We nemen je gedurende deze middag op een laagdrempelige en interactieve manier mee in het traineeship van In2Talent. Je krijgt meer informatie over inkoop, met een inspirerend verhaal van een inkoopprofessional met ervaring bij o.a. Nike, HEMA en Danone. Daarnaast vertellen we je alles over onze opdrachtgevers, ontwikkelmogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden. We sluiten de middag af met speeddates met de In2Talenters en natuurlijk een gezellige borrel. 

Bij zijn?

Meld je aan voor onze inhousedag op 1 mei 2024 van 14.00 tot 17.00 uur op ons kantoor in Den Haag (Prinses Beatrixlaan 5, 5 minuten van Den Haag CS)