Afstuderen bij In2Talent

Afstuderen bij In2Talent is anders dan afstuderen bij een bedrijf waar daadwerkelijk wordt ingekocht, want hoewel onze collega’s allemaal inkopers zijn, kopen wij als organisatie niks in. De collega’s van In2Talent voeren inkoop en contractmanagement opdrachten uit bij organisaties in de private en publieke sector. De werkzaamheden zijn bij iedere opdracht anders.

Als afstudeerder bij In2Talent voer je een zelfstandig onderzoek uit naar een, in overleg opgesteld, inkoopvraagstuk. De inkoopwereld is continu in ontwikkeling en onze In2Talenters zien hier vele aspecten van dus jouw afstudeerscriptie helpt ons in te spelen op die snel veranderende inkoopbranche.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan een onderzoek naar wat de oorlog tussen Oekraïne en Rusland betekent voor inkoop, je kunt dieper duiken in één van de 7 thema’s van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen of onderzoeken wat de positie is van contractmanagement binnen organisaties in Nederland. Heb je zelf een beter idee voor jouw onderzoek, dan staan wij hier natuurlijk voor open! Uiteraard wordt er bij het opstellen van jouw inkoopvraagstuk rekening gehouden met de eisen van jouw opleiding.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de ervaringen van onze afstudeerders, lees hieronder over hun ervaringen:

Een afstudeerder vertelt… (Angela van der Hulst, afgestudeerd bij In2Talent in 2022): ‘De begeleiding van In2Talent is veelzijdig en erg fijn. Naast een begeleider vanuit het bedrijf naar school, kreeg ik er vakinhoudelijke begeleiding bij en een coach voor mijn persoonlijke ontwikkeling’.

Angela tekent voor haar diploma

Een afstudeerder vertelt… (Jill Kernekamp, afgestudeerd bij In2Talent in 2021): ‘Afstuderen bij In2Talent is mij super goed bevallen. Je krijgt namelijk de vrijheid om zelfstandig je opdracht uit te voeren, maar er staan wel meerdere collega’s klaar om je te begeleiden en ondersteunen waar nodig. Voor mij was dit de perfecte combinatie!’

Een afstudeerder vertelt… (Björn de Kleine, afgestudeerd bij In2Talent in 2021): ‘Ontzettend warm bedrijf waar persoonlijke aandacht en ontwikkeling hoog in het vaandel staan!’

Een afstudeerder vertelt… (Elise Dekker, afgestudeerd bij In2Talent in 2020): ‘Afstuderen bij In2Talent is een echte aanrader! Je hebt het gevoel dat je bij een team hoort door de In2Talenters die je helpen en ook echt geïnteresseerd

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!