Aïda vindt het prettig dat In2Talent een kleine organisatie is die in jou investeert

Deze week stellen wij graag een van onze inkooptalenten aan je voor! Waar ben je momenteel aan het werk? Waarom heb je gekozen voor In2Talent en wat is jouw ambitie? We vroegen het aan Aïda Airiian.

Waar ben je momenteel aan het werk?

Momenteel ben ik aan het werk bij Servicepunt71. Deze organisatie verzorgt de bedrijfsvoering van de gemeente Leiden en de omliggende gemeenten. Hier voer ik sinds 8 maanden met plezier mijn eerste opdracht uit voor In2Talent.

Wat is jouw functie bij het bedrijf?

Ik werk als inkoopadviseur op de Servicedesk Inhuur. Dit houdt in dat ik mij focus op het begeleiden van meervoudige onderhandse aanbestedingen voor het inhuren van tijdelijke externe medewerkers. Daarnaast vallen het opmaken en verlengen van contracten en het aanmaken van orders tot mijn werkzaamheden. Samen met mede-In2Talenters Lisa en Julia vorm ik een team bij Servicepunt71.

Hoe ben je bij In2Talent terechtgekomen?

Na het behalen van de Bachelor Bestuurskunde en de Master International and European Governance aan de Universiteit Leiden heb ik een klein jaar gewerkt als verzekeringsadviseur. In deze functie heb ik ervaring opgedaan met het adviseren van klanten. Toen mijn contract niet werd verlengd, kwam dit eigenlijk wel goed uit. In mijn hoofd speelde namelijk al de gedachte om te gaan starten met een traineeship. Waarom specifiek een traineeship? Omdat het mij leuk leek om mij op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen samen met andere trainees. Een traineeship op het gebied van inkoop sprak mij aan, omdat dit een brede sector is en je zowel in de publieke als private sector aan de slag kan. Via Google ben ik toen op de website van In2Talent terecht gekomen. Na de sollicitatieprocedure kon ik gelijk aan de slag.

Waarom heb jij voor In2Talent gekozen?

Ik heb gesprekken gevoerd met verschillende partijen die traineeships aanbieden. In2Talent sprong er voor mij uit door hun professionele en toegankelijke aanpak. Daarnaast vind ik het prettig dat het een kleine organisatie is. Je voelt dat mensen in je investeren, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Een voorbeeld hiervan is het persoonlijke ontwikkelingstraject waarbij er door middel van opleidingsdagen, intervisies en persoonlijke coaching sessies aan je ontwikkeling gewerkt wordt. Toen ik de positieve ervaringen van In2Talent trainees las, was de keuze voor mij gemaakt om voor In2Talent te kiezen.

Wat is jouw ambitie/doel?

In de toekomst zou ik graag zelfstandig Europese aanbestedingen willen begeleiden of een leidinggevende functie willen uitoefenen.

Wil je verder nog iets kwijt over In2Talent?

 

Ik raad jonge mensen die geïnteresseerd zijn in inkoop zeker aan om eens een kijkje te nemen bij In2Talent. Bezoek bijvoorbeeld eens een In2Talent inhousedag, waarbij je een beeld krijgt van een traineeship bij In2Talent. Je kunt uiteraard ook contact opnemen voor meer informatie.

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!