In2Footgolf

Op 22 mei zijn we samen met onze collega’s van Actos Groep en haar labels, naar Golfbaan Seve in Rotterdam gegaan voor een hilarisch potje footgolf. Dit was alweer de derde editie van het beroemde Actos Groep Footgolf Toernooi, en wat hebben we genoten (en prijzen binnengehaald)! Natuurlijk was In2Talent bij dit uitje ook goed vertegenwoordigd!

Wie had gedacht dat voetbal en golf zo goed samen zouden gaan? Footgolf is de perfecte mix: je trapt een bal, maar met de finesse en etiquette van golf. Nou ja, etiquette… daar hadden sommigen van ons nog wat moeite mee, maar dat mocht de pret niet drukken.

De wedstrijd

De teams waren fanatiek en de concurrentie was moordend (bijna letterlijk, als je de hoeveelheid gemiste ballen telt die collega’s net niet raakten). Uiteindelijk ging de welverdiende overwinning naar het team van Shirley (Actos Groep), Şenol (Actos Facilitiar), Sabine (InQuest), Katleen (Actos Groep België), Nick (In2Talent) en Elroy (ResultaatGroep). Zij slaagden erin om met precisie en teamwork de overwinning naar zich toe te trekken, en natuuuurlijk omdat ze een In2Talenter in het team hadden. Gefeliciteerd, kampioenen! Jullie hebben de lat hoog gelegd voor volgend jaar.

Van de Baan naar de bar

Na het serieuze werk was het tijd voor ontspanning. We genoten van een uitgebreid diner dat ons weer helemaal opladen. De gesprekken gingen al snel van “hoe kon ik die hole missen?” naar “wanneer is de volgende editie?” En alsof dat nog niet genoeg was, werd de dag afgesloten met een gezellige borrel. Niets beter dan een drankje om de spieren (en de lachspieren) te ontspannen.

Dank aan iedereen

Een dikke dankjewel aan alle deelnemers van Actos Groep, de verschillende labels en natuurlijk onze eigen fanatieke In2Talenters. Zonder jullie enthousiasme en competitieve geest was deze dag nooit zo’n groot succes geworden. Jullie hebben ervoor gezorgd dat we niet alleen een geweldige tijd hadden, maar ook onvergetelijke herinneringen hebben gemaakt.

In2Fun

Natuurlijk organiseren we zelf ook genoeg toffe (sportieve) activiteiten, onder de noemer In2Fun. Wil je meer leren over In2Fun, In2Talent en alles wat je bij ons doet (zowel tijdens, als ná werktijd)? Lees er alles over op onze website.

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!