David’s Reis bij In2Talent.

Onze collega’s vertellen je graag hoe het is om bij In2Talent te werken. Vandaag vertelt David over zijn  ervaringen binnen het inkoop vak.

David ontdekte In2Talent toen hij in 2022 via LinkedIn werd benaderd. “Ik kreeg heel veel werk aangeboden en ik wilde eerst even rond kijken wat mij leuk leek, en dan is consultancy wel heel aantrekkelijk”. Zijn beslissing om voor In2Talent te kiezen werd beïnvloed door het informele en positieve gesprek met In2Talent Arien, wat hem meteen op zijn gemak stelde.

David beschrijft zijn start bij In2Talent als een aangename mix van gezelligheid en enkele uitdagende momenten. Hoewel hij direct een opdracht had, begon deze pas na zijn eerste maand. Deze maand besteedde hij op het kantoor van In2Talent in Den Haag: “Ik heb daar veel geleerd, veel leuke dingen gedaan, iedereen gesproken en uitgebreide lunches gehad.”

Leerproces bij In2Talent

David is zeer tevreden over het opleidingstraject bij In2Talent: “Vakinhoudelijk worden heel veel praktijkvoorbeelden gecombineerd met theorie, wat heel goed is. De theorie die je krijgt is super relevant en iemand met veel ervaring geeft de les waardoor je antwoord krijgt op al je vragen.” Het persoonlijk ontwikkel traject heeft hem geholpen om zichzelf beter te begrijpen, en hij benadrukt hoe het hem bewuster heeft gemaakt wat zijn communicatiestijl is en de impact hiervan op anderen.

Een verrassend aspect van David’s persoonlijke groei bij In2Talent was zijn veranderende kijk op interpersoonlijke communicatie. “Ik denk dat ik niet verwacht had dat het praten met en luisteren naar mensen zo in elkaar zit. Ook hoe ik overkom op mensen, daar ben ik mij echt heel bewust van geworden de laatste jaren.”

David heeft zijn collega’s binnen In2Talent voornamelijk in de eerste maand goed leren kennen, door kennismakingsgesprekken en virtuele contacten. De bedrijfscultuur wordt door David omschreven als informeel en gemoedelijk. “Je hebt allemaal een beetje dezelfde leeftijdsgroep, er zijn ook altijd mensen met gelijke hobby’s waardoor je makkelijk met elkaar ergens over kunt praten.” Ook doet David, ondanks zijn afstand tot het hoofdkantoor, vaak na het werk met collega’s ergens een drankje.

David heeft ook deelgenomen aan enkele evenementen, zoals het zomerfeest in Scheveningen: “Lekker weer, veel gepraat en lol gehad, drankjes doen, daar geniet ik echt van!”

Ruimte voor Groei en Ontwikkeling

In2Talent biedt David de ruimte om zijn eigen inbreng te geven en bepaalt samen met hem welke opdrachten het beste passen. “Je krijgt heel veel ruimte, je hebt altijd het laatste woord in of je geplaatst wordt bij een opdracht of niet.” Deze ruimte en flexibiliteit helpen hem niet alleen tijdens kantooruren: “Ook met mijn wens om hybride te werken wordt rekening gehouden zodat er een goede balans is.”

Toekomstplannen

David heeft een duidelijke visie voor zijn toekomst binnen In2Talent. Hij streeft ernaar om meer ervaring op te doen: “Als doel heb ik dat ik over een jaar of 4 een management functie wil gaan doen.”  Zijn interesse in coaching en het ontwikkelen van zijn professionele uitstraling maken deel uit van zijn groeiplannen.

David kijkt uit naar zijn nieuwe opdracht, waarin hij Europese aanbestedingen gaat doen en contractmanagement op gaat zetten. “In mijn vorige opdracht heb ik hier veel mee gedaan, dus alle ervaring die ik heb opgedaan daar mag ik toepassen in mijn volgende opdracht. Ik krijg dus de ruimte om mijzelf weer te kunnen verbeteren.”

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!