Emilia’s Reis als Inkoop Consultant

Onze collega’s vertellen je graag hoe het is om bij In2Talent te werken. Vandaag vertelt In2Talenter Emilia over haar werkzaamheden, ervaringen en persoonlijke ontwikkeling.

Emilia Robberegt begon onlangs haar avontuur bij In2Talent als Inkoop Consultant. Ze ontdekte In2Talent via LinkedIn, waar ze haar zoektocht naar een afstudeeropdracht in inkoop deelde. “Ik ben benaderd door Arien omdat ik had geplaatst dat ik op zoek was naar een afstudeeropdracht binnen de Inkoop. Toen ben ik op gesprek gegaan en toen voelde ik gelijk al die klik.”  Die warme sfeer en de mogelijkheden van het opleidingsprogramma overtuigden haar om na haar afstuderen bij het bedrijf te blijven.

Start bij In2Talent

Wat Emilia vooral aansprak, was de wederzijdse betrokkenheid tijdens de gesprekken met In2Talent. “Ik heb er bewust voor gekozen om af te studeren bij een plek waar ik mijzelf erna zie werken.” In tegenstelling tot andere benaderingen waarin alle initiatief van haar kant kwam, voelde Emilia hier dat zowel zij als het bedrijf bijdroegen aan het proces. Deze persoonlijke aanpak en betrokkenheid waren doorslaggevend.

Haar start bij In2Talent was uiterst positief. “Ik was natuurlijk al bekend op kantoor dus dat voelde gelijk heel leuk. Ik heb wel nog kennis gemaakt met collega’s, lekker geluncht en rustig opgestart.” Het onboarding programma bood haar een duidelijk overzicht van wat ze kon verwachten: “Dus ja, ik heb een hele fijne start gehad!”

Hoewel Emilia nog moet beginnen met het opleidingstraject van In2Talent, is ze enthousiast over de kans om theoretische kennis in praktijk te brengen: “Ik moet nog het opleidingstraject starten maar ik verwacht dat ik veel kan leren dat ik ook gelijk kan toepassen in mijn opdrachten.“ Ze verwacht zowel vakinhoudelijk als persoonlijk veel te leren. Emilia hoopt niet alleen haar inkoopvaardigheden te verbeteren, maar ook aan persoonlijke ontwikkeling te werken en deze vaardigheden toe te passen in haar opdrachten.

Een onverwachte ontdekking voor Emilia was haar eigen onzekerheid over haar werk. “Ik denk dat ik niet had verwacht dat ik ook af en toe onzeker kon zijn over mijn eigen werk en stukken die ik maak.“ Tijdens haar afstudeerperiode realiseerde ze zich dat ze wel degelijk op zichzelf kon vertrouwen, ondanks de aanvankelijk twijfels.

Work hard, play hard

Emilia leerde haar collega’s bij In2Talent voornamelijk kennen tijdens borrels en uitjes. De informele en gezellige sfeer, gecombineerd met hard werken, zorgt voor een laagdrempelige organisatie waar ruimte is voor persoonlijke interactie: “Een beetje work hard, play hard idee en dat vind ik zelf wel heel fijn.”

In2Talent staat bekend om zijn frequente evenementen, borrels en uitjes. Het zomerfeest, waarbij ze Expeditie Robinson-spellen speelden op het strand van Scheveningen en daarna samen barbecueën, was Emilia’s favoriete evenement tot nu toe.

Buiten werktijd blijft Emilia in contact met haar In2Talent-collega’s. Samen met mede-In2Talenter Milot begon ze haar afstudeerperiode en ze zijn inmiddels goede vrienden geworden. “Door In2Talent zijn we wel meer met elkaar omgegaan en doen we naast werk ook leuke dingen. Dus door In2Talent eigenlijk goed bevriend geraakt.” Ze sluit zich ook graag aan bij borrels en andere informele bijeenkomsten na het werk.

Aangenaam verrast

Emilia werd aangenaam verrast door haar interesse in persoonlijke ontwikkeling bij In2Talent, iets wat ze voorheen niet had verwacht. “Toen ik begon met afstuderen was ik nog niet zo bezig met persoonlijke ontwikkeling. Het was nou niet bepaald mijn favoriete vak tijdens de studie.” Inmiddels waardeert Emilia de coachinggesprekken waarin ze persoonlijke uitdagingen kan bespreken en overwinnen: “Het verschil is wel dat het op school echt een ‘moetje’ is en hier is het gewoon fijn om te doen.”

Op de vraag naar haar volgende stap antwoordt Emilia dat haar eerste opdracht haar nieuwe avontuur is: “Ik hoop zoveel mogelijk werkervaring op te doen binnen de verschillende branches, en daar ook ontdekken wat ik leuk vind en waar ik goed in ben.”

Zelf ervaren of In2Talent bij jou past?

Leer In2Talent en Inkoop beter kennen met een inspirerend verhaal van een inkoopprofessional

van o.a. Danone, HEMA en Nike tijdens onze inhousedag op 16 november!

Meld je aan voor onze inhousedag op 16 november van 14:00 tot 17:00 op ons kantoor in Den Haag (Prinses Beatrixlaan 5, 5 minuten van Den Haag CS).

 

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!