Het coachgesprek tijdens de sollicitatieprocedure vond Teun erg prettig

Deze week stellen wij graag een van onze inkooptalenten aan je voor! Waar ben je momenteel aan het werk? Waarom heb je gekozen voor In2Talent en wat is jouw ambitie? We vroegen het aan Teun Willink.

Waar ben je momenteel aan het werk?

Momenteel werk ik bij Howden Thomassen Compressors in Rheden. Ik ben hier werkzaam sinds oktober 2018.

Wat is jouw functie bij het bedrijf?

Bij Howden Thomassen Compressors werk ik als Expeditor. Deze functie houdt in dat ik contact onderhoud met leveranciers en controleer of zij hun afspraken nakomen. Daarnaast verbeter ik de processen omtrent de vrijgave van materialen. Dit is mijn eerste opdracht voor In2Talent en ik heb het hier enorm naar mijn zijn. Het voelt als een warm bad.

Hoe ben je bij In2Talent terechtgekomen?

Ik heb International Business gestudeerd aan de Universiteit Groningen. Hierna heb ik een master Supply Chain Management gevolgd. Na mijn afstuderen heb ik een tijdje bij een werkgever in Groningen gewerkt, maar ik merkte al vrij snel dat ik toe was aan iets anders. Ik ben toen bewust op zoek gegaan naar een traineeship. Via Indeed kwam ik terecht bij In2Talent.

Waarom heb jij voor In2Talent gekozen?

Ik heb bewust voor een traineeship bij In2Talent gekozen, omdat je de kans krijgt om bij meerdere bedrijven een kijkje te nemen. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling centraal, wat mij erg aanspreekt. Zelfs tijdens mijn sollicitatieproces had ik al een gesprek met een coach over mijn persoonlijke ontwikkeling. Dit vond ik erg prettig.

Wat is jouw ambitie/doel?

In de toekomst lijkt het mij tof om als inkoopmanager bij een privaat bedrijf in de industriebranche te werken, bijvoorbeeld in de voedselindustrie.

Wil je verder nog iets kwijt over In2Talent?

Ik ben ontzettend blij dat ik voor een traineeship bij In2talent heb gekozen. Als ik kijk waar ik, toen ik bij In2Talent begon stond, en waar ik nu sta, dan word ik erg blij. Dit had ik zonder In2Talent niet kunnen bereiken. Daarnaast vind ik de groei die In2Talent doormaakt als bedrijf mooi om te zien. Dit is positief voor de toekomst.

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!