Jamie vindt de afwisseling tussen zelfstandig en in teamverband werken prettig

Onze collega’s vertellen je graag hoe het is om bij In2Talent te werken. Deze week vertelt Jamie over haar opdrachtgever, over de werkzaamheden die zij uitvoert en waarom zij gekozen heeft voor In2Talent.

Waarom heb je gekozen voor inkoop?

Ik heb de opleiding Facility Management gedaan en daar heb ik een lesblok inkoop gevolgd. Dit was echt de basis, maar het sprak me wel gelijk aan. Ik vind het ook leuk om te werken met cijfers en het contact met de leverancier vind ik ook heel motiverend. En afwisseling tussen zelf dingen oppakken en samenwerken is voor mij wel echt reden geweest om te kiezen voor inkoop.

Waar ben je momenteel aan het werk? Wat doet de organisatie?

Ik werk sinds augustus bij Dienst Testen. Dienst testen is begonnen als crisisorganisatie waarbij ze alle corona gerelateerde spullen inkopen, denk aan zelftesten en pcr testen. Dienst Testen moet ervoor zorgen dat er overal genoeg en op tijd spullen aanwezig zijn.

Hoe ziet het team eruit?

Ik zit in het team Operations, samen met twee andere In2Talenters. Dit is een team van zes en daarnaast zijn er nog andere teams. En samen zijn we ongeveer met 18 werknemers.

Hoe ben je bij deze opdracht terechtgekomen?

Het ging heel snel! Ik werd aangenomen bij In2Talent. En ik kreeg eigenlijk de volgende dag al een belletje van Susan dat er een opdracht was bij Dienst Testen. Ik ben toen op gesprek gegaan en kreeg bijna direct te horen dat ik werd aangenomen.

Wat is je functie?

Ik werk vooral met zelftesten. Ik word dan in contact gebracht met de leverancier. Ik spreek met ze af wanneer de zelftesten geleverd kunnen worden. En ik zorg ervoor dat de leverancier en de opslaglocatie goed contact met elkaar hebben en dat er duidelijke afspraken worden gemaakt wanneer het geleverd wordt. Er worden dan documenten gemaakt met afspraken, juiste informatie en handtekeningen. Én ik zorg er dan voor dat deze documenten terecht komen bij Dienst Testen.

Ik hou in de gaten of de juiste testen wel naar het juiste bedrijf gaan en of de bedrijven wel genoeg testen hebben. Ik heb bijvoorbeeld regelmatig contact met het ministerie van onderwijs om te vragen of zij nog genoeg testen hebben. Dus eigenlijk beheer ik de voorraad van de zelftesten.

Wat vind je het leukste aan je huidige functie?

Je kan het eigenlijk zien als een puzzel. Er komt veel bij kijken en er worden ook veel vragen gesteld. Ik vind het interessant dat je snel en alert moet reageren, omdat je toch op korte termijn een heel proces moet regelen.

Hoe ben je bij In2Talent terechtgekomen?

Ik deed dus de minor aanbesteden en ik wilde wel verder in de inkoop. Ik zag de inhousedag van In2Talent voorbijkomen en ik had op de website gekeken. En het sprong er voor mij wel echt bovenuit, omdat het erg relaxed overkwam. Helaas kon ik dan niet bij de Inhousedag zijn, maar ik heb later Susan gesproken en dat voelde gelijk vertrouwd aan.

Wat is de reden dat je voor In2Talent hebt gekozen?

Ik kreeg al snel door dat In2Talent bij mij paste, omdat ze een mooi programma aanbieden. Ik vind het fijn dat je naast het kijken bij verschillende opdrachten ook nog een opleidingsprogramma volgt. Door veel bezig te zijn met vakinhoudelijke ontwikkeling maar ook persoonlijke ontwikkeling, vind ik dat dat wel echt helpt bij het groeien als persoon.

Wat is je doel voor de komende jaren? Wat is je ambitie binnen In2Talent?

Ik wil meer mijn creativiteit inzetten door binnenkort de sociale media van In2Talent te beheren. Daarnaast mag ik binnenkort meekijken en meewerken aan de aanbestedingen. En nu heb ik alleen nog maar publieke opdrachten gedaan, dus het lijkt mij ook heel leuk om nog private opdrachten te doen en leren hoe het daar werkt.

Wil je verder nog iets kwijt over In2Talent?

Ik heb het heel erg naar mijn zin bij In2Talent en wil dan ook iedereen aanraden om het traineeship te volgen. Bij In2Talent is het niet alleen werken, maar je leert ook nog heel veel over jezelf en ik denk dat dat juist heel belangrijk is. Wat ik leer tijdens de persoonlijke ontwikkeling probeer ik wel echt meteen toe te passen in mijn privéleven, maar ook op werk.

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!