Jaylon vindt het fijn dat hij erg vrij wordt gelaten in zijn rol

Onze collega’s vertellen je graag hoe het is om bij In2Talent te werken. Deze week vertelt Jaylon over zijn opdrachtgever, over de werkzaamheden die hij uitvoert en waarom hij gekozen heeft voor In2Talent.

Waar ben je momenteel aan het werk? Wat doet de organisatie?

Ik ben sinds april begonnen bij het Zadkine, dat is een mbo-onderwijsinstelling in Rotterdam. Bij het Zadkine vind je 200 mbo-opleidingen in de regio Rotterdam: Voltijds, deeltijds, bedrijfstrajecten en ook opleidingen voor volwassenen. Ik houd me daar bezig met het contractbeheer van de organisatie.

Kan je wat vertellen over je opdrachtgever? Hoe ziet het team eruit?

We zitten met ze tweeën in het inkoopteam. Er is een vaste inkoper, dat is de inkoopmanager. Die houdt zich onder andere bezig met Europese Aanbestedingen. Daarnaast ben ik er en ik houd me bezig met het contractbeheer van de organisatie.

Hoe ben je bij deze opdracht terechtgekomen?

Ik ben voorgesteld door de consultants van In2Talent. Toen ben ik gaan solliciteren. Daar zat een hele procedure aan vooraf met nog meerdere kandidaten. Daar ben ik het uiteindelijk van geworden, dat was wel heel leuk. Dus eigenlijk met behulp van In2Talent.

Wat is je functie?

Mijn functie binnen het Zadkine is contractbeheerder, ik zorg dat alle contracten in het
systeem komen te staan. Op dit moment is het nog verspreid over de organisatie en mijn taak is om alles op een vaste plek neer te zetten, zodat het veel gemakkelijker wordt met het beëindigen of verlengen van de contracten. Het doel is dat het systeem uiteindelijk volledig klaar is, dat de contractbeheerder zijn werk goed kan uitvoeren en de mailtjes naar contracteigenaren op tijd kan versturen. Daarvoor heb ik voornamelijk contact met de collega’s, want zij hebben de contracten voor in het systeem. Mocht het niet in de organisatie aanwezig zijn, wordt er contact opgenomen met de leverancier.

Wat vind je het leukste aan je huidige functie?

Het leukste aan mijn functie vind ik dat ik heel erg vrij word gelaten in mijn rol als contractbeheerder en dat ik echt wel de kans krijg om met oplossingen te komen voor het systeem. Dat voelt wel prettig dat ik daar de verantwoordelijkheid in heb. Daarnaast ben ik de enige die het systeem beheert, dus ik kan er van alles over vertellen en soms komen dan ook collega’s naar met toe voor een uitleg over het systeem. Ik vind het leuk om andere mensen daar ook weer verder mee te helpen. En los daarvan ben ik veel bezig met contracten. Dus het is ook heel leuk om veel verschillende contracten te lezen. Niet elk contract is hetzelfde en daar leer je ook heel veel van hoe bepaalde dingen in het contract staan.

Hoe ben je bij In2Talent terechtgekomen?

Na mijn afstuderen ben ik rond gaan zoeken. Ik wist al wel dat ik consultant wilde worden. Op een gegeven moment ben ik bij In2Talent terecht gekomen. Toen ik de website zag, sprak me dat wel aan. Toen ben ik op een gegeven moment naar de Inhoudsdag geweest en dat gaf voor mij wel echt de doorslag om te solliciteren bij In2Talent.

Wat is de reden dat je voor In2Talent hebt gekozen?

Waar In2Talent zich in onderscheid is de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en daarnaast dat er echt naar je wordt geluisterd. Dus naast het groeien binnen In2Talent op inhoudelijk vakgebied, vind ik het persoonlijk vlak zelf ook heel belangrijk. Dat is wel een hele belangrijke beslissing geweest in mijn keuze om voor In2Talent te kiezen.

Wat is je doel voor de komende jaren? Wat is je ambitie binnen In2Talent?

Naast dat ik nog veel meer wil leren binnen inkoop wil ik ook op persoonlijk vlak groeien, zodat ik weet waar ik naar toe wil. Ik zou graag nog wel een aantal jaar bij In2Talent willen blijven om te ontdekken welke richting ik op wil. Mijn uiteindelijke doel is wel om vast in een organisatie te gaan werken en dan als inkoopmanager of contractmanager.

Wil je verder nog iets kwijt over In2Talent?

Het beeld dat ik van In2Talent had is uiteindelijk zelfs boven mijn eigen verwachtingen geweest. Dat heeft toch te maken met de persoonlijke touch en de ideeën die je zelf inbrengt, dat wordt onwijs gewaardeerd. Top organisatie, ik zit helemaal op mijn plek. Ik heb nog geen minpunten ontdekt.

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!