Lieke vindt advies geven en leverancierscontact het leukst

Onze collega’s vertellen je graag hoe het is om bij In2Talent te werken. Deze week vertelt Lieke over haar opdrachtgever, over de werkzaamheden die zij uitvoert en waarom zij gekozen heeft voor In2Talent.

Waar ben je momenteel aan het werk? Wat doet de organisatie?

Ik ben sinds eind juli aan de slag bij Servicepunt71. Servicepunt71 is een shared service organisatie van vijf lokale Leidse gemeenten. Deze gemeenten zijn Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude en Holland Rijnland.

Ik werk hier samen met drie directe collega’s aan de trajecten omtrent inhuren van personeel. Naast de medewerkers van de inhuurdesk bestaat inkoop binnen Serivepunt71 uit nog vier contractmanagers en meerdere inkopers. Mijn rol bij Servicepunt71 is feitelijk het adviseren en organiseren van inkoop gerelateerde zaken aan de diverse gemeenten.

Wat is je functie?

Ik ben een medewerker van de inhuurdesk en daarom ben ik adviserend naar de gemeentes toe. Uiteindelijk bepalen de gemeenten en de budgethouders zelf, maar ik vind het leuk om hen daarbij te helpen en mee te denken. Ik ben nu voornamelijk bezig met het begeleiden van enkelvoudige en meervoudige aanbestedingen en het organiseren van de contracten. Ik stel bijvoorbeeld een contract of leidraad op voor deze trajecten. Ik kijk op dit moment ook mee met Europese aanbestedingen en hoop deze uiteindelijk zelf te mogen begeleiden.

Wat vind je het leukste aan je huidige functie?

Het leukste vind ik het advies geven aan de gemeenten en veel contact maken met externe leveranciers. Vanwege corona ben ik wel het persoonlijke contact gaan missen met collega’s en klanten. Gelukkig houden we regelmatige koffiemomenten met elkaar via Teams.

Hoe ben je bij In2Talent terechtgekomen?

Aan het einde van mijn studie Facility Management aan de Haagse Hogeschool wordt er altijd een bedrijvendag georganiseerd. Hier heb ik Arien gesproken en kwam ik voor het eerst in aanraking met In2Talent. Nadat ik ook een inhousedag van In2Talent positief had ervaren wist ik zeker dat ik voor dit groeipad moest kiezen.

Wat is de reden dat je voor In2Talent hebt gekozen?

Ik kreeg direct een warm gevoel van de mensen bij In2Talent. We hadden veel goede gesprekken en het traject van de aankomende twee jaar is heel duidelijk. Niet alleen het werken en leren sprak mij aan, maar ook de leuke activiteiten naast het werk.

Wat is je doel voor de komende jaren? Wat is je ambitie binnen In2Talent?

Ik wil graag meer leren over inkoop zodat ik zelfstandig Europese Aanbestedingen kan begeleiden. Ik merk ook dat ik de wereld van contractmanagement meer wil ontdekken. Ik heb nu voornamelijk alleen de publieke kant van inkoop mogen zien. In de toekomst hoop ik ook de private sector te ontdekken. Mijn uiteindelijke doel is om senior inkoopadviseur te worden.

Ik wil graag doorgroeien op persoonlijk vlak. Ik hoop hierdoor meer te weten te komen over wat ik allemaal kan. Verder kijk ik uit naar de ontwikkelingsmogelijkheden die op mijn pad komen.

Wil je verder nog iets kwijt over In2Talent?

Ik vind de persoonlijke touch van In2Talent heel fijn. Door de kleine samengestelde groepen is het mogelijk om samen te ontwikkelen op het persoonlijke en werk- gerelateerde vlak. Van elkaar leren en samen leren maakt het traject van In2Talent zo bijzonder.

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!