Lisa vindt het leuk dat ze regelmatig contact heeft met de andere trainees

Deze week stellen wij graag een van onze inkooptalenten aan je voor! Waar ben je momenteel aan het werk? Waarom heb je gekozen voor In2Talent en wat is jouw ambitie? We vroegen het aan Lisa de Geest.

Waar ben je momenteel aan het werk?

Sinds november 2018 ben ik werkzaam bij Servicepunt71. Dit is een bedrijfsvoering van de gemeente Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. Ik heb het erg naar mijn zin hier. Servicepunt71 is een open en vriendelijke organisatie. Of ik een situatie kan schetsen waar dit uit blijkt? Zeker! Zo hadden mijn collega’s bijvoorbeeld, toen ik de halve marathon uitgerend had, mijn medaille aan mijn bureau gehangen. Leuk dat ze van mijn persoonlijke prestatie op de werkvloer op deze manier een huldiging maakten.

Wat is jouw functie bij het bedrijf?

Bij Servicepunt71 werk ik als inkoopadviseur. Ik verzorg meervoudige onderhandse aanbestedingen van de externe inhuur van medewerkers. Hierin begeleid ik voornamelijk het proces met als doel dat de opdrachtgevers de juiste kandidaten krijgen.

Samen met twee mede In2Talenters, Julia en Aïda, vorm ik een team bij Servicepunt71. Het is leuk dat ik op deze manier met twee andere In2Talenters kan samenwerken.

Hoe ben je bij In2Talent terechtgekomen?

Toen ik in 2015 afstudeerde voor de opleiding Facility Management aan de Haagse Hogeschool, wist ik niet precies wat ik wilde. Wel wist ik dat ik inkoop een interessant vakgebied vond. Zo heb ik tijdens mijn opleiding de minor Inkoop gevolgd en heb ik een afstudeeronderzoek uitgevoerd in de richting van inkoop bij de Rijksoverheid.

Na mijn tussenjaar besloot ik door te studeren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hier heb ik de master Beleid, Communicatie en Organisatie met succes afgerond.

Een aantal maanden na het behalen van mijn master werd ik via LinkedIn door In2Talent benaderd voor een gesprek. In eerste instantie was ik sceptisch. Ik dacht; ‘een traineeship, is dat wel wat voor mij? Ben ik dan niet wéér veel aan het studeren?’ Tijdens mijn sollicitatieproces kwam ik er achter dat je met het traineeship van In2Talent écht aan de slag gaat bij een opdrachtgever en je hiermee veel werkervaring op kan doen. Dit was waar ik naar op zoek was.

Waarom heb jij voor In2Talent gekozen?

Ik heb voor In2Talent gekozen, omdat je veel werkervaring op kunt doen. Er wordt bij In2Talent gekeken naar je interesses en wensen en welke opdracht hierbij aansluit. Daarnaast sprak het persoonlijke ontwikkelingstraject mij aan. Dit bestaat uit opleidingsdagen, intervisies en persoonlijke coaching sessies. Hiermee kan ik mij zowel op professioneel als persoonlijk vlak ontwikkelen.

Wat is jouw ambitie/doel?

Een specifiek doel heb ik niet voor ogen, maar ik wil wel zo veel mogelijk werkervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers. Het is mooi dat ik deze werkervaring door middel van In2Talent in zowel de publieke als de private sector en bij grote bedrijven op kan doen.

Wil je verder nog iets kwijt over In2Talent?

Wat ik verder nog kwijt wil over In2Talent is dat ik het leuk vind dat ik regelmatig contact heb met de trainees. Niet alleen leer ik veel van iedereen tijdens de opleidingsdagen en intervisies, maar zien we elkaar ook regelmatig tijdens de In2Fun uitjes.

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!