Onderzoek doen voor In2Talent

In2Talent afstudeerders Tim & Sven hebben tijdens hun minor inkoop op de Hanzehogeschool een onderzoek gedaan voor In2Talent.

Samen met nog twee andere duo’s zijn ze aan de slag gegaan met een Maatschappelijk Verantwoord Inkopen toolkit voor onze In2Talenters. Tim & Sven zijn dieper gedoken in het onderwerp Social Return. Met hun onderzoek hebben zij een basis gelegd voor In2Talenters om op terug te vallen wanneer zijn bij hun opdrachtgevers in aanraking komen met dit thema.

Het onderzoek is door Tim & Sven zelfstandig uitgevoerd met in ieder geval een wekelijks contactmoment met In2Talent. Aan het eind van de onderzoeksperiode zijn de duo’s samen naar ons kantoor in Den Haag gekomen om de resultaten van de onderzoeken en de concrete adviezen voor In2Talent te presenteren aan elkaar en onze collega’s. Een leuke dag, die werd afgesloten met een borrel en deelname aan het footgolf toernooi van Actos Groep!

Wij mogen trots mededelen dat alle drie de duo’s een dikke voldoende voor hun onderzoeksrapport hebben gehaald!

Tim, Sven en de andere duo’s, super bedankt voor jullie inzet en tot volgend jaar bij het Footgolf uitje van Actos Groep!

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!

Inhousedag In2Talent!

Maak kennis met In2Talent en inkoop tijdens onze inhousedag op 1 mei 2024! We nemen je gedurende deze middag op een laagdrempelige en interactieve manier mee in het traineeship van In2Talent. Je krijgt meer informatie over inkoop, met een inspirerend verhaal van een inkoopprofessional met ervaring bij o.a. Nike, HEMA en Danone. Daarnaast vertellen we je alles over onze opdrachtgevers, ontwikkelmogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden. We sluiten de middag af met speeddates met de In2Talenters en natuurlijk een gezellige borrel. 

Bij zijn?

Meld je aan voor onze inhousedag op 1 mei 2024 van 14.00 tot 17.00 uur op ons kantoor in Den Haag (Prinses Beatrixlaan 5, 5 minuten van Den Haag CS)