Tessa vindt het tof dat haar werk heel divers is

Onze collega’s vertellen je graag hoe het is om bij In2Talent te werken. Deze week vertelt Tessa over haar opdrachtgever, over de werkzaamheden die zij uitvoert en waarom zij gekozen heeft voor In2Talent.

Waarom heb je gekozen voor inkoop?

Ik kreeg in het tweede jaar van mijn opleiding Facility Management de module Inkoop -en Aanbesteding en dat vond ik heel interessant. Vooral het onderhandelen vond ik erg leuk en daarom heb ik ook gekozen om een minor te doen. Die minor beviel zo goed dat ik uiteindelijk ook mijn afstudeerstage heb gedaan in inkoop. Ik vind het tof dat het heel divers is en dat je veel communicatie hebt met verschillende personen en bedrijven.

Waar ben je momenteel aan het werk? Wat doet de organisatie?

Op dit moment zit ik op opdracht bij TK Elevator Benelux. Dit is een organisatie waar ze roltrappen, liften en automatische deuren produceren, monteren, onderhouden en repareren.

Hoe ziet het team eruit?

Ik werk in een team van vijf werknemers. Mijn team bestaat uit een hoofdinkoop, Fleetmanager en twee tactische inkopers.

Hoe ben je bij deze opdracht terechtgekomen?

Een van de consultants van InQuest had gereageerd op een LinkedIn-berichtje van een opdrachtgever. Ik mocht eigenlijk gelijk op gesprek komen en de volgende dag was ik al aangenomen, dus het ging heel snel!

Wat is je functie?

Ik ben verantwoordelijk voor het inkopen van onderdelen voor liften, roltrappen en automatische deuren. Ook bewaak ik de voorraad van deze artikelen en doe ik het contractbeheer. Alle contracten komen in een systeem en ik zorg ervoor dat alles up-to-date blijft. Ook ben ik een aanspreekpunt voor monteurs als ze iets nodig hebben of iets niet kunnen vinden.

Wat vind je het leukste aan je huidige functie?

Het leukste van deze opdracht vind ik dat ik eigenlijk altijd in contact sta met mensen. Ik ben echt een schakel in het web tussen de leveranciers en de monteurs.

Hoe ben je bij In2Talent terechtgekomen?

Ik was op zoek naar een afstudeerstage. Een oud afstudeerder van In2Talent had Arien getagt in mijn LinkedIn bericht. Op deze manier ben ik met Arien in contact gekomen. Ik heb toen mijn afstudeeropdracht gedaan bij In2Talent en daarna hebben zij mij gevraagd om te blijven en daar was ik gelijk erg enthousiast over.

Wat is de reden dat je voor In2Talent hebt gekozen?

Ik kreeg al snel door dat In2Talent bij mij paste, omdat ze een mooi programma aanbieden. Ik vind het fijn dat je naast het kijken bij verschillende opdrachten ook nog een opleidingsprogramma volgt. Door veel bezig te zijn met vakinhoudelijke ontwikkeling maar ook persoonlijke ontwikkeling, vind ik dat dat wel echt helpt bij het groeien als persoon.

Wat is je doel voor de komende jaren? Wat is je ambitie binnen In2Talent?

Ik begin binnenkort bij een nieuwe opdracht en dat vind ik wel heel tof. Ik heb veel werk verricht in de private sector, maar nu ga ik aan de slag in de publieke sector. Ook begeleid ik nu een afstudeerder van In2Talent en ik wil meer groeien in deze leidinggevende rol. Dit jaar start ik ook met de Post-Wo opleiding, dus daar ben ik ook erg benieuwd naar.

Wil je verder nog iets kwijt over In2Talent?

Ik heb het programma van In2Talent alleen nog maar positief ervaren, dus ik vind het wel echt een aanrader! In2Talent biedt zoveel mogelijkheden en dat is alleen maar leuk en heel bijzonder. Ik kan geen slecht woord bedenken over In2Talent.

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!