Voor Nicole is persoonlijke ontwikkeling soms confronterend maar vooral erg leerzaam

Deze week stellen wij graag een van onze inkooptalenten aan je voor! Waar ben je momenteel aan het werk? Waarom heb je gekozen voor In2Talent en wat is jouw ambitie? We vroegen het aan Nicole de Nijs.

Waar ben je momenteel aan het werk?

Ik ben aan het werk bij De Riethorst Stromenland, een zorginstelling in Oosterhout gericht op ouderenzorg. Deze zorginstelling heeft twaalf locaties in Brabant met ieder haar eigen specialisatie. In februari 2019 ben ik hier begonnen met werken en ik heb het erg naar mijn zin!

Wat is jouw functie bij het bedrijf?

Ik werk bij De Riethorst Stromenland als operationeel inkoper. Ik ben het aanspreekpunt van de afdeling. Dit houdt in dat de vragen die binnen komen bij mij terecht komen. Daarnaast focus ik mij op het afhandelen van bestellingen, onderhoud ik contact met leveranciers en houd ik mij bezig met contractbeheer. De afgelopen maanden besteed ik ook aandacht aan twee extra projecten; de kerstpakketten en de leveranciersbeoordeling. Geen werkdag in mijn functie is hetzelfde en dat maakt mijn baan erg afwisselend.

Hoe ben je bij In2Talent terechtgekomen?

Na mijn studie Facility management aan de Hogeschool Rotterdam wist ik niet precies wat ik wilde gaan doen. Ik had het gevoel dat ik nog niet was uitgeleerd. Het volgen van een traineeship zag ik als een ideale kans om werken én leren te kunnen combineren. Tijdens mijn opleiding en afstudeerstage heb ik mijn interesse voor inkoop ontwikkeld. Toen ik via LinkedIn door In2Talent benaderd werd voor een inkoop traineeship was ik direct enthousiast.

Waarom heb jij voor In2Talent gekozen?

Ik heb voor In2Talent gekozen, omdat je de kans krijgt om bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken te nemen en daarin begeleid wordt. Deze begeleiding bestaat onder andere uit een persoonlijk ontwikkelingstraject waarbij je door middel van opleidingsdagen en coaching sessies werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Dit is soms confronterend, maar bovenal heel leerzaam.

Wat is jouw ambitie/doel?

Een specifiek doel heb ik nog niet. De aankomende jaren wil ik vooral veel zien en ervaren bij verschillende bedrijven/instellingen. Momenteel vind ik projectmanagement erg interessant, maar wellicht vind ik over een aantal jaar een andere discipline nog leuker. In de toekomst een eigen bedrijf starten lijkt mij ook wel wat.

Wil je verder nog iets kwijt over In2Talent?

Het mooie aan In2Talent vind ik dat je er zo veel uit kunt halen als dat je er zelf in stopt. Er is veel ruimte voor eigen initiatieven en dit wordt ook zeker gewaardeerd. Daarnaast is er erg goede begeleiding. Als je ergens mee zit dan zijn er genoeg hulplijnen waar je terecht kunt, de organisatie is erg betrokken.

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!