Wat is In2Privaat?

In2Privaat is een vernieuwend project van InQuest en haar dochterbedrijf In2Talent, dat zich richt op het versterken van organisaties met daadkrachtige inkoopprofessionals. Sinds de oprichting in 2014 heeft In2Talent zich gepositioneerd als een toonaangevende speler in de inkoopsector, met kantoren in Den Haag, Arnhem en Tilburg. Door nauwe samenwerking en een focus op continue ontwikkeling, zorgen zij ervoor dat de juiste professionals op de juiste plek terechtkomen.

Wat is In2Privaat?

In2Privaat is een project waarbij inkoopconsultants van In2Talent actief zoeken naar mogelijkheden binnen de private arbeidsmarkt. Dit doen zij naast hun dagelijkse werkzaamheden op diverse opdrachten. Door hun jonge, dynamische en flexibele karakter kunnen deze professionals zich snel aanpassen aan de veranderende eisen van de markt. Het doel is om niet alleen de consultants, maar ook de bedrijven waarmee zij samenwerken, te laten groeien en innoveren.

Voordelen van In2Privaat voor Bedrijven

Bedrijven kiezen voor In2Privaat vanwege de vele voordelen die het biedt:

Snelheid en Gemak
In2Privaat zorgt ervoor dat functies snel en efficiënt worden ingevuld, zonder langdurige interne processen en administratieve rompslomp. Dit betekent dat het werk direct kan doorgaan, waardoor afdelingen geen achterstanden oplopen. Voor bedrijven die snel moeten schakelen, is dit een uitkomst.

Flexibiliteit
De consultants van In2Talent bieden een hoge mate van flexibiliteit. Door continu in gesprek te blijven met de opdrachtgever, kunnen zij snel meerdere consultants leveren indien nodig. Mocht een consultant niet bevallen of naar een andere opdracht gaan, zorgt In2Talent direct voor een vervanger. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat bedrijven altijd verzekerd zijn van de juiste expertise op het juiste moment.

Specialistische Kennis
In2Talent investeert voortdurend in de kennis en ontwikkeling van hun consultants. Door middel van workshops, lezingen, kennisdagen en persoonlijke ontwikkeling blijven zij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Deze up-to-date kennis kunnen zij direct toepassen in hun opdrachten, waardoor zij een grote meerwaarde bieden voor de organisaties waarmee zij samenwerken.

Vergroting van het Netwerk
Een langdurige en evenwichtige samenwerkingsrelatie opbouwen is een kernwaarde van In2Privaat. Door samen te groeien en elkaar te ondersteunen, vergroten zowel de consultants als de opdrachtgevers hun netwerk binnen de inkoopmarkt. Dit wederzijdse voordeel leidt tot duurzame relaties en gezamenlijke groei.

Wil je kennis maken met de In2Talenters die hard aan het werk zijn voor In2Privaat? In de onderstaande video stellen ze zich graag aan je voor.

Meer weten?
We nodigen je graag uit voor een gesprek waarin we je alles vertellen over InQuest, In2Talent en In2Privaat. Neem contact op met onze InQuest collega’s Martijn Dekkers (06-82062507) of Sabine Derksen (06-57740491)

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!