In2Talenter Rianne over haar Project X

Onze collega’s vertellen je graag hoe het is om bij In2Talent te werken. Vandaag vertelt In2Talenter Rianne over In2Privaat, haar Project X.

 Rianne is sinds anderhalf jaar in dienst bij In2Talent. Op dit moment is ze inkoopadviseur bij I&W, gericht op het verzorgingsgebied KNMI. Hiernaast gaat ze voor In2Talent aan de slag met Project X, waarbij ze voor In2Talent onderzoek gaat doen naar meer samenwerkingsmogelijkheden met de private markt.

Wat is Project X?

Binnen Project X kunnen onze In2Talenters er voor kiezen om samen aan de slag te gaan met projecten waar zij energie van krijgen. Je kunt hierbij denken aan het verbeteren van het onboardingsproces, het plannen van externe bedrijfsbezoeken of het organiseren van interne trainingen. Het biedt niet alleen ruimte voor professionele ontwikkeling, maar ook voor het versterken van onderlinge banden binnen het team. “Het is heel fijn dat elke In2Talenter daar gewoon elk jaar zelf mag bepalen voor welk project ze kiezen. Ik zit zelf bij project In2Privaat.” Aldus Rianne

Voor Rianne was de keuze voor In2Privaat een logische beslissing. “Ik wilde wel weer iets nieuws, wat ook aansluit op mijn persoonlijke leerdoel. En toen zag ik In2Privaat voorbijkomen en was de keuze heel snel gemaakt.”

Samenwerking met InQuest

Het doel van In2Privaat is het uitbreiden van het netwerk van In2Talenters in de private markt. Rianne ziet dit als een belangrijke stap, gezien de wens van In2Talenters om in zowel de publieke als de private sector opdrachten uit te voeren. InQuest, moederbedrijf van In2Talent en een ervaren speler in de private sector, fungeert als waardevolle kennispartner voor het project. “Volgende week woensdag hebben we een afspraak staan met Peter en Martijn van InQuest, om verder te praten over de behoeftes vanuit de In2Talenters en vanuit de private markt.”

Persoonlijke groei en uitdagingen

Voor Rianne is In2Privaat niet alleen een professionele kans maar ook een persoonlijke groeimogelijkheid. “Mijn persoonlijk leerdoel is beter worden in feedback geven en feedback ontvangen. Ik kan dit gelijk toepassen tijdens dit project. En daarnaast wil ik natuurlijk ook graag een bijdrage leveren aan het private netwerk van In2Talent.”

Gevraagd naar haar toekomstige voorkeuren voor “Project X”, blijft Rianne flexibel. “De vorige keer heb ik In2Afstuderen gedaan. Dat vond ik heel interessant omdat ik toen zelf net uit de schoolbanken kwam, dus kwam het me nog bekend voor. Omdat ik heel graag een volgende opdracht wil uitvoeren in de private sector kwam In2Privaat dus op een goed moment!

 Volgens Rianne is het belangrijk om een Project X te kiezen dat aansluit bij je persoonlijke leerdoelen, interesses en wat je op dat moment als het meest energie gevend beschouwt.

Meer leren over Project X?

Lees alles over Project X, ons traineeship en de andere mogelijkheden binnen In2Talent op onze website!

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!