Maak kennis met ons inkooptalent: Aniek van der Pols

Deze week stellen wij graag een van onze inkooptalenten aan je voor! Waar ben je momenteel aan het werk? Waarom heb je gekozen voor In2Talent en wat is jouw ambitie? We vroegen het aan Aniek van der Pols.

Waar ben je momenteel aan het werk?

Ik ben werkzaam bij Valvoline in Dordrecht. Valvoline is een wereldwijde marketeer en leverancier voor smeermiddelen in de motorvoertuigen branche. In november 2018 ben ik begonnen met mijn werkzaamheden bij dit bedrijf, wat tevens mijn eerste opdracht voor In2Talent is. Ik heb het hier erg naar mijn zin.

Wat is jouw functie bij het bedrijf?

Ik werk bij Valvoline als sourcing coördinator. Als sourcing coördinator houd ik mij onder andere bezig met het uitzetten van tenders, het omzetten van inkoopaanvragen naar inkooporders en het verzorgen van bestellingen. Mijn werkzaamheden zijn gevarieerd, wat ik zelf erg prettig vind. 

Hoe ben je bij In2Talent terechtgekomen?

Na de middelbare school heb ik mbo Facility Management gestudeerd op het Mondriaan in Den Haag. Toen ik klaar was met mijn mbo-opleiding ben ik hbo Facility Management gaan studeren op de Haagse Hogeschool. Nadat ik mijn hbo-diploma behaald had, ben ik 1,5 jaar werkzaam geweest in de horeca tot ik door In2Talent op LinkedIn benaderd werd voor een gesprek. Toen is het balletje gaan rollen.

Waarom heb jij voor In2Talent gekozen? 

Tijdens de opleiding Facility Management lag mijn interesse al bij inkoop. In het 3e en 4e jaar van mijn opleiding op de Haagse Hogeschool heb ik mij gespecialiseerd in inkoop. De combinatie van het inkoopvak en de kans om mij persoonlijk verder te ontwikkelen heeft mij de doorslag gegeven om te gaan werken bij In2Talent.

Wat is jouw ambitie/doel? 

Een specifiek doel heb ik nog niet voor ogen. Door mijn opdracht bij Valvoline ben ik er wel achter gekomen dat de private sector een leuke sector is om werkzaam in te zijn.

Wil je verder nog iets kwijt over In2Talent? 

Ik heb het naar mijn zin bij In2Talent. Niet alleen door de traineeship, maar ook door de extra dingen die zij organiseren. Denk bijvoorbeeld aan de leuke In2Fun uitjes waarbij je in contact komt met andere In2Talenters. Ook het persoonlijke ontwikkeltraject spreekt mij aan. 


Aniek Van Der Pols 2

Meer weten over de traineeship?

Neem contact op met Aniek